maanantai 22. heinäkuuta 2013

The running man

Maanantai, päivistä parhain! not. Mikähän siinäki on, että vaikka oon äitiyslomalla, siltikin se maanantai on aina vaan se ankein? Yhtää sitä faktaa ei taaskaan pienennä tuo keli eikä myöskään huonosti nukuttu yö. Eilen illalla Ninnu kävi kertomassa mulle kauhutarinoita, tosi fiksusti just sillon, ku oon Eikan kanssa kahestaan kotona. Lisäksi meiän tyttöjen what's up keskustelut painottu unihalvaukseen, jollasen sain eilen päikkäreillä! Osa ei tienny millanen se on, niin käskin googlettaan. Mun versio oli ihan muutaman sekunnin ajan, pää siis hereillä, mutta keho nukku enkä pystyny liikuttaan muuta ku silimiä. Sieltä googlen-perhanasta vaan löyty jos minkälaista tarinaa, ja ku joku niitä sieltä siirteli keskusteluun ni meinas tulla uneton yö, huhhuh.

Mutta! Unohin viime viikolla jakaa tämän, mun mielestä ihan päällikön jutun! Tuo longin kannattama valioliigan joukkue Arsenal on Aasian kiertueella, reenaamassa ja edustamassa. Jollakin niitten bussimatkalla oli tien viereen ilmestyny joku fani, joka loppujen lopuksi juoksi bussin vierellä jonku 5 mailia, vilkutteli ja naureskeli pelaajille. Jätkät oli kai kovin vakuuttuneita kaverin uskollisuudesta, joten ne päätti pysäyttää auton ja ottaa herran kyytiin. Tämä kyseinen mies nousi onnesta soikeana bussiin ottamaan valokuvia ja heitteleen läppää koko joukkueelle. Joku kuvasi siis koko setin ja videolla arsun maalivahti Wojciech Szczesny kertoo tapahtumasta.



Yks päivä alko sitte telkkarista Arsenalin peli Vietnamin maajoukkuetta vastaan. Kaverit oli päättäny ottaa "the running manin" kokoonpanon mukaan riviin seisomaan ja yks pelaajista, Lukas Podolski nojaili ja porisi juoksumiehen kans ja esitteli hänet mm. tuomareille haha :D

kuva täältä

Olin ihan mielissään koko jutusta. Arvostan suuresti koko joukkueen tempausta ja tälle fanille varmasti oman elämänsä tuhkimotarina :) Hienoa!

Nyt pakkaan Eikan ja tavarat autoon ja me lähtään mummun kanssa mökille mustikkaan!


-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti