tiistai 30. heinäkuuta 2013

Muutama kuva perjantailta



Ei oltu Qstockissa ja pakko myöntää, että vähän harmittaa. Vaikka siellä ei kovin montaa itelle mieluista bändiä ois ollukkaan, nii kaikki viikonlopun aikana tulleet Facebook -ja Instagram päivitykset herätti kyllä pientä kateutta.


 IMG_6849 IMG_6855 IMG_6860 IMG_6865 IMG_6870


Me käytiin sen sijaan perjantaina Hotelli-Ravintola Lasaretissa, ku longin sukulaisia oli tullu Helsingistä asti pikku visiitille. Tavattiin siis poikien kanssa "uusia" sukulaisia ja oli mukava tutustua kaikkiin ja nähä tietenki myös niitä jo ennestään tuttuja. Ilma oli ihan uskomaton! Parkkipaikalta ku käveltiin, kantautu musiikki Kuusisaaresta merikosken yli. Siellä tais köksä soittaa "Helvetistä itään" tai jotaki muuta sontaa, mutta festarifiiliksen pysty kyllä kuvitteleen. Oon ollu Qstockissa useana vuonna töissä ja joskus myös asiakkaana ja aina siellä on kyllä viihtyny :)

Tänään oli tarkotus lähtä vauhtipuistoon, mutta vesisade peru sen reissun. Päikkäreitten jälkeen ammutaanki sitte mummolaan, jonne ihana Anni-täti on pölähtäny lomalle! <3 Se varmasti jo meitä oottaaki. Tai no siis, poikia :D


-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti