keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Mummolapäivä


Täällä kylmät kelit vaan jatkuu. Mulla oli kaapissa kengät, joita olin säästelly syksyn viileimmille keleille. Mittari näytti kuitenki melko syksyistä lukemaa tänään, joten testiin lähti. Istuu kivasti jalkaan, ihanan yksinkertaset ja tosi hyvät kävellä!
 IMG_6642 kesä134

Nakattiin Eemeli päikkäreitten jälkeen mummolaan, longin vanhempien luo ja lähettiin Eikan kanssa kaupungille katastaan alennusmyyntejä. Hakusessa oli kesälakkeja pienemmälle, jotka vaihtu sitten kevytpipoihin johtuen nyt tuosta kelistä. Yhen kesähatun kuitenki löysin, samanlaisen ku Eemelillä oli viime kesänä. Yritin myös metästää pikkuselle huppareita tai vastaavaa paksumpaa päälle, mutta heikko oli valikoima. Itelle nappasin muutaman puhdistustuotteen. Nuo Lumenen tuotteet on ollu lemppareita hellävaraisuuden vuoksi, koska mulla on tosi herkkä ja kuiva iho.


IMG_6644 IMG_6645

Kaupunkikierroksen jälkeen paineltiin takas mummolaan, jossa Eemeli oli viihtyny tosi hyvin. Paikalla oli pari serkkuakin, mutta eniten mummulareissulta Eemeli varmasti oottaa aina Tilua. Tilu on ihana pikkunen sekarotunen karvapallero (paitsi sillon ku siittä irtuaa monta kiloa karvaa). Eemeli tykkää kovasti touhuta Tilun kans ja joskus vähä liianki innokkaasti :D Välillä joutuu vahtimaan, ettei koira hermostu liikaa pikkusen riehumisesta ja repimisestä, mitä toinen ei tietenkää vielä tajua. Oma uus auto oli kans saatava mukkaan ja mieluisia oli myös mummulan legot.
 IMG_6623 IMG_6622 IMG_6625 IMG_6626 IMG_6628 IMG_6629

Longin perheellä on aivan ihana tapa, jota ne on tehny kai jo tosi pitkään. Aina kun sieltä lähtee joku, on tapana jäädä pihalle vilkutteleen mummulle ja papalle (ja ketä siellä nyt sattuu paikalla olemaan) korkeimpaan kerrokseen. Meki ollaan tätä aina tehty ja nyt Eemeliki on huomannu, että mihin sitä oikeen vilkutellaan eikä summassa huutele heippaa ympäriinsä :D Tänään pikkunen oli niin onnessaan, että ei ois malttanu ees lopettaa vilkuttelua.

IMG_6633 IMG_6638

Huomenna on mun äidille tärkeä merkkipäivä ja mennään porukalla syömään toiseen mummulaan. Oon luvannu leipoa samalaisen mutakakun, jota köpi teki meille tyttöjen illassa. Sanoin kuitenki äitille, että joku back up on oltava :D Sieltä matka jatkuu serkkujen Ellin ja Iivarin synttäreille, eli hulinapäivä tulossa.


-Hanna

2 kommenttia:

  1. Hanna rakas, elä tee samanlaista :D Tai siis tee vaan, mutta paista sitä vähän kauemmin. Mulla on muuten yks toinenki älyttömän hyvä resepti joka on onnistunu hyvin joka kerta.

    -K

    VastaaPoista
  2. Kylläpä Eemeli näyttää isolta pojalta uudessa tukassa. Mummu ja vaari kun asuivat Linnankadulla, sieltä lähdettäessä vilkutettiin aina niin pitkään kuin partsi oli näkyvissä, ihan aikuisinakin ja vaikka ite ois ollu auton ratissa.

    VastaaPoista