keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Juhannus ja vähän muutaki

IMG_5991   IMG_5993 IMG_6008 IMG_6009

Hahah nauroin kyllä näille kuville! Eemeli poseeraa niinku vanaha tekijä ja tuo toinen möllöttää vaikian näkösenä niinku ois vuosisadan pissahätä. Tästä päivästä piti kuitenki kuvia napata, ollaan nimittäin just menossa naimisiin :) Tulin kampaajalta (joka sattu siis ihan mäihällä samalle päivälle) kauhialla kiireellä ja tämmöstä kerkesin Eemelin pissanäytteitten oton lomassa heittää päälle. Tällätyä ei onneks sen kummemmin tarttenu, koska longi näytti mallia oven suussa t-paita ja farkut päällä! Ihana päivä muuttu sitte vielä ihanammaksi, kun rakas ystävä toi meille illaksi skumppapullon <3

Sitten tuliki juhannus. Omalla mökillä, omalla perheellä ja muut sukulaismökit myös täynnä porukkaa. Saunomista, uimista, hyvvää ruokaa ja parasta seuraa. Mummu kaivo vintiltä mun ja siskon vanhat muumitalon -ja veneen, joilla tuo meän ihana muumi-mies touhus vähän väliä sen neljä päivää. Onneksi tuommoset aarteet on säilyny!


IMG_6033 IMG_6034
Lauantaina meän mökin pihalla oli perinteiset juhannus-kahvit ja kaikki sukulaiset valu yks toisensa jälkeen paikalle. Mummu oli leipassu vähän herkkuja ja kilisteltiin kuohuvaaki. Eemelillä oli kovasti leikkiseuraa ja ihana kummi-setä nosteli kaveria saunan katollekki. Otin myös "päivän asu"-kuvan, sähäkät housut vai miten?

IMG_6045 IMG_6031 IMG_6048 IMG_6060 IMG_6085

Pikku sumpittelijat  <3


-Hanna

1 kommentti: