lauantai 7. joulukuuta 2013

Kotikolossa

Me ollaan asuttu tässä nykysessä asunnossa nyt vuoden päivät. Vielä reilu vuos sitten tuntu ihan siltä, että sitä meidän kotia ei löydy koskaan, kunnes yks sunnuntai pamahettiin yhteen moooonista asuntonäytöistä. Tästä talosta oli netissä järkyttävän huonot kuvat ja tultiinki paikalle vähän puolitsoukilla. Tilanne muuttu välittömästi ku päästiin sisälle ja molemmilla alko samantien raksuttaan; vähän tätä tuonne ja sitä sinne ja siinä se on! Onneksi meidän tarjous meni samantien läpi ja päästiin uuteen kotiin ennen viime joulua ja uutta vauvaa.


joulu1joulujoulu18



Tänään just tajusin, kuinka kauhian tyytyväinen oonkaan ollu! Ainahan sitä tillaa vois olla enemmänki, mutta let's face it, kahen lapsen kanssa meijän reilu 100 neliötä ja ennen kaikkea 3 makkaria riittää vielä vallan mainiosti :) Oma piha ja avokeittiö on huippuja, mutta mun mielestä parasta tässä on nuo isot makkarit. Uusissa asunnoissa tuntuu käytettävän niin vähän neliöitä huoneisiin, ettei sinne sais mahtumaan sängyn lisäsi paljoa muuta. Kaikki meidän makkarit on hyvän kokosia, ja yks niistä on suorastaan valtava, lov it! Remonttia toki huutas vielä moniki kohta, mutta pikkuhilijaa ajan kanssa..


joulu4joulu3
joulu5joulu6
joulu7


Tänään ruvettiin miettimään sitä, että josko siirrettäs eikka jo tuohon isoveljen huoneeseen. Se vaatis vähän järjestelyjä (todennäkösesti myös pitkiä hermoja). Tuo muhku nojatuoli pitäs siirtää varmaan meidän makkariin, josta keinutuoli taas vierashuoneeseen. Katotaan, pistetäänkö töpinäksi vielä tämän päivän aikana. Oishan se nyt hellyyttävää tehä pojille yhteinen, oma huone.


joulu12
joulu13joulu15
joulu14joulu16



Longi on ollu vapaalla ja ollaan yhessä siivottu, laitettu ruokaa ja tänään tempastiin mehmelin kanssa ekat tortutki uuniin. Laitettiin jo koulukuusi, mitä en oo koskaa tehny näin aikasin! Eemeli oli kuitenki aivan pähkinöinä puusta ja koristelusta, joten laitettiin kuusi jo omalle paikallee. Valot meni vähän sinnepäi ja koristeitaki laitettiin vasta muutama, mutta parasta oli nähä tuon pikkumiehen onnenkiljahukset siinä touhussa :D priceless.



joulu9
joulu8joulu11joulu10


Nyt meillä on tarkotus leipoa pipareita (kilon taikina jääkaapissa, joka huus eilen illalla syö minut) ja sitte saadaan myös vieraita. Mukavaa viikonloppua!

-Hanna


ps. ainiin! Tän hetkinen lempparibiisi, ah miten ihana


2 kommenttia:

  1. Määki tahon jo joulukuusen!! Ei kai Oki sitä poiskaan purkais jos laittasin kuusen sen ollessa töissä? ;D
    -Ninnu

    VastaaPoista