keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Oliko häissä dress codea?

Ystävieni häät lähestyy ja taas on edessä se sama "en mahu mihinkää vanhoihin kolttuihin, pakko saaha uus" -vaihe. Kyseessä on talvihäät, joten mielellään menisin toppapuvussa. Se ei kuitenkaa kai voi olla vaihtoehto, joten maximekko tuntus heti seuraavalta hyvältä ratkasulta. Ei tarttis yrittää noin vuojen tauon jälkeen kävellä korkkareilla vaan vois turvallisesti köpötellä illan joillaki iisimmillä kengillä ja se hameenhelma lämmittäs. Kokosin onnessaan viime viikolla tämän kollaasin, joista aioin tilata useamman, mutta se ei ihan mennykkää niin. En tajunnu kuinka nopiaa tuleva hääviikonloppu tulikaan, joten sain tilattua nuista vaan yhen, joka osottautu sekä liian pitkäksi, että liian tiukaksi yläosasta. Mekko lähti takas ja mulla oiski tasan huominen aikaa löytää jotaki muuta, hohhoijakkaa..


 snapshot

Kaikki kuvat nelly.com




Täällä on lisäksi joku sata astetta pakkasta just nyt, että se toppapuku houkuttaa taas entistä enemmän..

2 kommenttia:

  1. Auts mikä tilanne... Mää pääsin just hotelliin ja otan pienet torkut ennen kaupungille kuikuilemaan lähtöä. Istuin British Museumin pihalla hetken syömässä ja persaus on nyt täälläkin puolijäässä, vaikkA muuten on vielä ihan kiva keli. Loppuviikoksi on nimittäin on luvattu sadetta :(

    VastaaPoista
  2. hei, saat luvan laittaa toppapuvun ehdottomasti ja lapsille kans toppikset päälle! :) ite vetäisin kans mieluiten Salomonin jokasään vaelluskengät jalkaan..

    ps. ihana blogi!

    kohta nähdään.

    t. lauantain bridezilla

    VastaaPoista