maanantai 11. maaliskuuta 2013

Eikalla on nimi

Ai että!

Kuinka ihanaa on kirjottaa kauhiasti tekstiä aiva sormet syyhyten, ja sitte yhtäkkiä se vaan katoaa. No nyt tulee sitte vaan typistetty versio, koska en jaksa muistaa kaikkia (Se teksti ois tietenki sisältäny vaan superhauskoja ja nokkelia juttuja hahah) Nyt joutuu tyytymään tähän.

Ristiäiset on siis ohi ja meiän toinen pikkupallero sai viimein nimen. Tuntuu, että koko viikko oli järkyttävän kiireinen vaikka mun tehtäväksi jäi ainoastaan hommata itelle vaatteet? Ihanat mummut + Köpi teki kaiken meille valmiiksi, ruokia ja siivousta myöten <3 Järjestettiin kinkerit mun äitin luona.

Yhen homman halusin kuitenki tehä ite, nimittäin nuo cupcakes-tyyliset muffinssit. Jotenkin ihmeen kaupalla onnistuin tekemään aivan loistavia sellaisia siskoni lakkiaisiin, joilla sitte leijuinki koko kesän. Tai siis melkein. Elokuussa Eemelin 1-vuotis bileisiin koitin tehä samanlaisia. Kaks pellillistä putkeen meni suoraan roskiin, koska ne maistu lähinnä homeelle. En tajua miten onnistuin sen tekemään, kahesti.

iphone1


No jokatapauksessa, äitin pienellä avustuksella onnistuin näissä ristiäismuffineissa. Aion silti tulevaisuudessa pysyä niissä kahessa herkussa mikkä oikiasti osaan; maailman paras pannukakku (tuolla nimellä googleen ja eka ohje :D) sekä mokkapalat.


IMG_0125


Mulla on nyt jo ikävä tuota ihanaa.

 IMG_4173

Kamera oli täynnä tämmösiä helemiä, mutta tälle naurettiin vissii joku tunti.

 IMG_4444



 IMG_4326

Isoveli oli tosi reipas koko päivän. Virallisen osuuden aikana Eemeli pyöri kastepöytää ympäri ja kävi luonnollisesti uittamassa sormia kastemaljassa.
Ihanan päivän kruunas vielä ihan huippu ilta ystävien kans, ja sunnuntain järkyttävä väsymys oli täysin sen arvosta!

Nii ja pikkumiehestä tuli Werner <3


 IMG_4375

2 kommenttia:

  1. Ai että ihan vesi kielelle nousee noita herkkuja muistellessa! Mulla on toki pari kinkkukiekkoa eväänä täällä töissä vielä matkassa :)
    Pojille pusuja!!

    VastaaPoista
  2. <3

    p.s. katonko mää oikiasti aina kieroon?!

    VastaaPoista