perjantai 22. maaliskuuta 2013

Mini gunners

Voi kuinka mukava ylläri läsähti postilaatikkoon perjantain kunniaksi; saapumisilmoitus poikien tädin lähettämästä paketista, joka sisälsi Lontoon tulijaiset. Passitin longin välittömästi postiin noutamaan pakettia. 

IMG_4592 IMG_4611 IMG_4612 IMG_4610 IMG_4613

Tästä nyt ei varmaan jääny epäselväksi, että mitä joukkuetta täällä kannatetaan? Ite oon kyllä sitä mieltä, että pojat sais ite valita sitte aikanaan, mikä se lemppari sitte ois ja muutama kummisetäki on tainnu puhua "käännytyksestä" sitte myöhemmin, mutta saapa nähä :D

Eemeli on jo pienestä iästään huolimatta melekonen jalkapallomies. Niin käsittämätöntä ku se onki, Eki tykkää kattoa futista telkkarista. Jos longi on kotona, peli pitää ehottomasti kattua isin sylissä. Eemeli tuulettaa ku tulee maali (ok, tuulettelu kuuluu kyllä muihinki hetkiin), se keskittyy tosi vahvasti ja tietenki musiikkimiehenä sen lemppareita on se valioliigan tunnaribiisi Kasabian - On fire.

Pallot on tietenki Eemelistä mukavia leluja. Mikä ihaninta, ilman minkäänlaista opastusta, Eemeli mielummin heittelyn sijaan potkii sitä palloa! Pakkohan se nyt on jotaki vaikutteita sieltä töllöstä ottaa ja molemmat jalkapalloa pelanneina koetaan se tietenki vaan positiivisena. Jos lapset sitä joskus haluaa alkaa harrastamaan, se kyllä passaa.


 IMG_4594 IMG_4600 IMG_4598

Ihanat babyGAPin paita ja body.. ja sitten tuo bussi. Voi tuota automiehen riemua ku se sai tuon bussin käsiinsä! Mikään muu lelu ei kelvannu loppupäivänä ja pihallekki se olis pitäny saaha mukkaan. Onnistuin kuin onnistuinki ottamaan yhen normaalin kuvan tuosta autosta, vaikka tuo pikkukäpälä yrittikin kokoajan havitella uutta aarrettaan.


 IMG_1580 IMG_1602 IMG_1584

Voi kuinka Eemeli on näissä pieni <3 Tämä peliasu oottaa ens kesänä sitte Eikkaa ku isoveli sai uuden. Iso kiitos Annille paketista, kaikki aivan ihania!

 

Nyt loput Espanja - Suomi pelistä, ennenku nukahan pystyyn.

-Hanna

1 kommentti:

  1. Terveisiä Adam Lambertin keikalta! Hyvä että tuliaiset kelepasi. Suklaat tosin melkein meni omaan suuhun, kun pakkaus oli vähän nuhjaantunut matkalaukussa, mut laitoin sit nekin loppujen lopuksi tulemaan. Oishan siellä Armouryssa ollut vaikka mitä muutakin, myös ihan isoille ihmisille... Seuraavalla kerralla sitten lissää!
    A

    VastaaPoista